JE BENT HIER:  HOME  >  MENUKAARTEN  >  MEER... ZOMERDINER

MEER... ZOMERDINER

ENTREE
Broodplankje | Aïoli en kruidenboter 5,50

VOORGERECHTEN
Salade van gemarineerde gegrilde groenten | Feta, paprika, courgette, aubergine,  champignons, zonnebloempitten en balsamico-stroop 8,50/15,00
Caesar salad | Gegrilde kipfilet, ei, ansjovis, croutons, Parmezaan, dressing van citroensap, mosterd en olijfolie 9,50/15,00
Salade geitenkaas | Olijven, croutons, walnoten, cherrytomaat, komkommer en honing-mosterddressing 9,50/15,00
Tartaar van Groninger weiderund | Met mosterdcrème, zoetzure zilveruitjes en een gepocheerd kwarteleitje 9,50
Carpaccio van Groninger weiderund | Bosui, pijnboompitjes, croutons, truffelmayonaise en Parmezaa 11,50
Gerookte zalm | Avocado, crème-fraîche, basilicum en olijfolie 11,50

SOEPEN
Groninger mosterdsoep | Spekjes, bosui, (ook vegetarisch) 6,00
Dubbel getrokken tomatenbouillon | Tomaat, basilicum, fijngesnipperde bosui 6,00
Pad Thai | Garnalen, roerbakgroente, rode peper, knoflook, gember, lente-uitjes 8,50

HOOFDGERECHTEN (GESERVEERD MET FRISSE SALADE EN FRITES)
Kaap Hoorn-burger | Groninger weiderund, cheddar, vleestomaat, knapperig spek, gebakken uienringen, pittig ingelegde augurk en BBQ-saus 14,50
Saté van kippendij | Seroendeng, kentang, kroepoek, atjar van rode kool, huisgemaakte satésaus 17,50
Saté van de haas | Seroendeng, kentang, kroepoek, atjar van rode kool, huisgemaakte pindasaus 18,50
Spareribs | Met Oosterse marinade, geserveerd met knoflook- en chilisaus 18,50
Gegrilde biefstuk | Met pittige tomatensalsa of kruidenboter 19,50
Gegrilde Kalfsentrecote | Dijonmosterd 21,50
Pasta | Parmaham, knoflook, tomaat, ui, basilicum (ook vegetarisch) 16,50
Kaasfondue | Verse groenten (tomaatjes, paprika, bleekselderij, broccoli), brood 17,00
Op de huid gebakken zalm | Op een bedje van spinazie, met mosterdsaus 19,50
Gamba’s | Gebakken met verse knoflook en ui in olijfolie 19,50
Groene kruidenrisotto | Met mozzarella 16,50

NAGERECHTEN
Sorbet Klassiek | 3 soorten ijs, vruchtjes, aardbeiensaus en slagroom 6,75
Dame blanche | Vanille ijs met pure chocoladesaus, amandelschaafsel en slagroom 6,50
Chocolade trio | Brownie, chocolade-mousse en chocolade-ijs 8,50
Eton Mess | Met verse aardbeien,  meringues, slagroom en amandelschaafsel 8,50
Grand Dessert (2 pers.) | selectie van nagerechtjes van de kaart 14,00
Kaasplankje | 3 soorten kaas, fruitcompote en appelstroop 14,50
(Met glas Tawny Port +4,00)

CHEFS DELICIOUS Dagprijs
Wisselend gerecht van het seizoen in vlees, vis of vegetarische variant.

NIEUW! ZOMERSFEER BIJ KAAP HOORN
BBQ-arrangementen v.a. 17,50 p.p. | Voor groepen v.a. 15 personen
O.a. Fish- & Fleish Market

Overzicht van onze menukaarten

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA

DEEL DEZE PAGINA