Beachclub Kaap Hoorn / Kerst

It's the most wonderful time of the year | kerstmenu 2018

De kerstboom is opgetuigd, de lampjes branden en de kerstcadeaus zijn al ingekocht, voordat je het weet staat kerst weer voor de deur. Komt u met uw geliefden kerst bij ons vieren? Tweede kerstdag bent u meer dan welkom voor onze shared kerstlunch of shared kerstdiner. Allerlei gerechten die samen één maaltijd vormen. Delen, samenzijn en genieten met én van elkaar zijn de belangrijkste ingrediënten van het shared dining.

Wij ontvangen u graag op 26 december 2018, eerste kerstdag zijn wij gesloten. Het complete shared dining kerstmenu vind u binnenkort in de rubriek Menukaarten.

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u tijdig te reserveren. Graag ontvangen wij uw reservering telefonisch 050-5267639. Heeft u speciale dieetwensen en/of allergieën geef ons dit dan tijdig door.

Business x-mas
Samen met collega’s of zakenrelaties kerst vieren. Van een kerstborrel, walking diner tot een buffet. Wilt u een keer iets anders? Onze winterbarbecue is een aanrader! Onze grill staat op ons nieuwe verwarmde Beach-Deck die is omgetoverd in winterse sferen. Een fantastische plek om exclusief te genieten. De winter BBQ bestaat standaard uit vlees en vis, huisgemaakte snert en stamppot, groenten van de grill, salades, brood en andere lekkernijen.

Neem contact op met onze partymanager via 050-5267639 / info@beachclubkaaphoorn.nl om uw wensen te bespreken.

Agenda

21-11
Pubquiz: Boys will be boys
01-12
Sexualized Winter Wonderland