Beachclub Kaap Hoorn / Kerst

It's the most wonderful time of the year | kerstmenu 2018

De kerstboom is opgetuigd, de lampjes branden en de kerstcadeaus zijn al ingekocht, voordat je het weet staat kerst weer voor de deur. Komt u met uw geliefden kerst bij ons vieren? Tweede kerstdag bent u meer dan welkom voor onze shared kerstlunch of shared kerstdiner. Allerlei gerechten die samen één maaltijd vormen. Liever á la carte? Dat kan! Op tweede kerstdag is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen.

Business x-mas
Samen met collega’s of zakenrelaties kerst vieren. Van een kerstborrel, walking diner tot een buffet. Wilt u een keer iets anders? Onze winterbarbecue is een aanrader! Onze grill staat op ons nieuwe verwarmde Beach-Deck die is omgetoverd in winterse sferen. Een fantastische plek om exclusief te genieten. De winter BBQ bestaat standaard uit vlees en vis, huisgemaakte snert en stamppot, groenten van de grill, salades, brood en andere lekkernijen.

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u tijdig te reserveren. Graag ontvangen wij uw reservering via 050-5267639 of info@beachclubkaaphoorn.nl. Heeft u speciale dieetwensen en/of allergieën geef ons dit dan tijdig door.

Agenda